Denne sesongen er 50-årsjubileet for grunnleggelsen av Vancouver Canucks. Laget er ivrig etter å vinne det endelige mesterskapet som NFL Kansas City Chiefs. De er nå 36 - 27 - 6 på overtid, med 78 poeng og Nashville Predators bundet for det andre wild-kortet i Vesten. Kan spillere ta på seg hockey trøye sine for å delta i det endelige spillet i møte med oppturer og nedturer i scenen?

Siden 2014 har Vancouver Canucks ikke kvalifisert seg til sluttspillet. Selv om laget har fire utmerkede spillere og keepere denne sesongen, er de fortsatt langt bak i angrep. J. T. Miller har sluppet løs potensialet sitt siden han hadde på seg Vancouver Canucks drakt. Vancouver Canucks har Elias Pettersson, Brock boeser, Quinn Hughes og j.t. Miller. Laget har gjort store fremskritt.

Quinn Hughes tapte for sin yngre bror Jack Hughes i rookieprestasjoner, men i denne sesongens prestasjoner overskred han fullstendig alles ytelse. Quinn Hughes har som forsvarer rik oppmerksomhet på stedet, og merketeknologien er førsteklasses visjon og dømmekraft. Vancouver Canucks har Quinn Hughes. Det er virkelig en fordel teamet ikke forventet.