Edmonton Oilers er et meget prestisjetunge NHL-team. De vant Stanley Cup fem ganger mellom 1984 og 1990. Som et resultat er Edmonton Oilers drakt et av NHLs mest kjente bilder. Årsaken til at teamet har vært så sterkt, er at de har noen talentfulle og dyktige scorere. Leon Draisaitl, for eksempel, er nå den mest kjente scoreren.

Draisaitl ble utarbeidet av Oilers som det tredje samlede valget i 2014-utkastet. Deretter, etter fire år med trening og konkurranse, forbedret hans offensive evne raskt. Nå går navnet til og med sammen med St. Louis Blues drakt. Som vi alle vet, er Blues det beste laget i NHL akkurat nå. Og igjen, i forrige søndags kamp mellom Oilers og Winnipeg Jets, ga Draisaitl oss en annen flott prestasjon. Han bidro med to mål og en assist for å gi laget sitt en 3-2 seier.

Det betyr at alle tre av Oilers-målene var relatert til ham. Etter kampen ble han den første spilleren som scoret mer enn 100 poeng denne sesongen. Han har 39 mål og 63 assist på 65 kamper, rangert som 10. plass i NHLs historie. Derfor er han virkelig en stor skårer.