Hvis vi snakker om hvem som er den mest kjente spilleren i NHL, er det utvilsomt Alexander Ovechkin. Han er kjent ikke bare for sin skårende dyktighet, men også for sin lojalitet. Og han har vunnet mange utmerkelser siden han hadde på seg Washington Capitals drakt i 2005. Han vil imidlertid aldri forlate laget.

Han har spilt i hovedstadene i 15 år, og han kan forlate uten skyld. Men han serverer fortsatt teamet uten å angre. Hvorfor? Fordi han ikke har annet enn kjærlighet og takknemlighet for laget. Karrieren hans startet med dette laget, noe som hjalp ham med å vokse fra rookie til toppscorer. Spesielt i NHL-finalen i 2018 overskygget hans superprestasjon Vegas Golden Knights drakt. Til slutt ledet han hovedstedene til å vinne Stanley Cup og ble utnevnt til MVP for finalen.

Derfor er faktisk han og hovedstedene gjensidig suksess. Han vil aldri forlate laget, og teamet ser på ham som et ikke-salg. Så langt denne sesongen har han scoret mer enn 30 mål. Det kan sees at hans evne ikke har avtatt i det minste. Han er bestemt til å bli en legende.